– Esti la un telefon distanta 🙂 0723 36 76 46- cursuri Pitesti

  – Esti la un telefon distanta 🙂 0723 36 76 46- cursuri Pitesti

Cursurile noastre de limbi moderne pentru copii, adolescenti si adulti:

 @ includ tot suportul audio-video necesar, manuale interactive, jocuri, mișcare, activități practice, realia, ingrediente puse într-o formulă care să stimuleze abilitățile de învățare ale tuturor și care să fie percepute ca o activitate de petrecere a timpului într-un mod super amuzant și totodată util.

 @ reprezintă oportunitatea ideală de a te simți bine alături de colegi, de a face parte dintr-un colectiv unit, ghidat de un spirit plin de tinerețe. Și pentru că noi considerăm că interacțiunea este cea mai bună ocazie de a învăța, îți propunem un grup de cursanti din care să faci parte și un profesor “pe cinste”, bine pregătit din punct de vedere profesional și plin de voie bună, care te va antrena cu siguranță în jocul învățării.

 @ reprezintă cheia care deschide ușa spre lumea succesului profesional. Profesorii sunt calificati cu nivelul C2 pe scara europeana a limbilor straine ( CPE/DALF- C2 http://europass.cedefop.europa.eu/ro/resources/european-language-levels-cefr)

 @ iți vor aduce un plus atât din punct de vedere personal cât și profesional.

@ urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională- Cambridge, DELF/DALF, Goethe

 Manualele interactive: 

îți vor ghida pașii spre obținerea nivelului dorit, de la A1 la C2 conform grilei nivelurilor europene ale limbilor străine.

@sunt special concepute pentru table interactive si sistemele noastre eBeam si se adresează în mod direct, asemeni unei invitații ce nu o poți refuza.     

Echipa noastră se află în slujba formării abilităților de comunicare ale cursantilor.

 Oferim excelență și respect pentru oameni, suntem receptivi la nevoile și așteptările voastre și facem tot ceea ce se poate pentru ca TU să reușești.

Cursuri online interactive – pentru oferta suna la 0723 36 76 46- cursuri Pitesti.

Oferim cursuri online de 1h/sapt (copii si adolescenti), 2h/sapt adulti

Costuri: 25 ron/1h

en_USEN