Despre noi

English Zone s-a infiintat în septembrie 2011 in Comăneşti, judetul Bacau  si in ianuarie 2014  in Arges, Pitesti, din dragoste pentru educație, din dorința de a oferi metode eficiente, interactive care să constituie o bază solidă în procesul de achiziție a unei limbi străine.

Am creat un univers plin de viață, un mediu de lucru extrem de plăcut, plin de culoare, care încurajează comunicarea, spontaneitatea, originalitatea și care ridică inhibiția de a te exprima și de a fi altfel.

Cursurile noastre de limbă engleză si franceza pentru copii includ cântec, povești cu suport  audio-video, jocuri, mișcare, activități practice, realia, etc., ingrediente puse într-o formulă care să stimuleze abilitățile de învățare ale micuților și care să fie percepute ca o activitate de petrecere a timpului într-un mod super amuzant, jucăuș și totodată util.

Atât manualele cât și materialele auxiliare sunt special concepute pentru ei, li se adresează în mod direct, asemeni unei invitații ce nu o poți refuza. Echipa noastră se află în slujba formării abilităților de comunicare ale copilului tău.

Aceste cursuri se adresează  preşcolarilor (4-7 ani) şi elevilor claselor I-IV.

Cursurile noastre de limbă engleză si franceza pentru adolescenți reprezintă oportunitatea ideală de a te simți bine alături de colegi, de a face parte dintr-un colectiv unit, ghidat de un spirit plin de tinerețe. Și pentru că noi considerăm că interacțiunea este cea mai bună ocazie de a învăța, îți propunem un grup de tineri minunați din care să faci parte și un profesor “pe cinste” bine pregătit din punct de vedere profesional și plin de voie bună, care te va antrena cu siguranță în jocul învățării.

Manualele și materialele autentice vor funcționa ca și stimuli principali pentru a reuși să obții performanța obținerii unui certificat Cambridge.

Cursurile noastre  de limba engleză si franceza pentru adulţi reprezintă cheia care deschide ușa spre lumea succesului profesional.

Îți vor aduce un plus atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Manualele alese cu cea mai mare grijă îți vor ghida pașii spre obținerea nivelului dorit, de la A1 la C2 conform grilei nivelurilor europene ale limbilor străine.

http://europass.cedefop.europa.eu/ro/resources/european-language-levels-cefr

YLE Young Learners Englisg (7-12 ani)

KET – Key English Test,

PET – Preliminary English Test,

FCE – First Certificate in English,

CAE – Cambridge in Advanced English).

CPE – Certificate of Proficiency in English

Toate cursurile urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională

Oferim exelență și respect pentru oameni, suntem receptivi la nevoile și așteptările voastre și facem tot ceea ce se poate pentru ca TU să reușești.

 

Teatru in limba engleza 

Ai multe personaje de poveste preferate? Ti-ar placea sa faci parte dintr-o lume imaginara pe care sa o poti modela dupa gustul tau si in care tu sa fii personajul principal? Ti-ai dori sa te poti distra cu prietenii tai cei mai buni dar si sa-ti faci altii noi?

  • Atunci, esti pregatit sa afli secretele eroilor de poveste ce vor cobori de pe taramul viselor la English Zone.
  • Vei viziona in fiecare zi fragmente de film, vei invata jocuri noi, vei conversa in limba engleza, vei fi actor / actrita in mici scenete bazate pe cele mai cunoscute piese de teatru, vei participa la multe competitii in care vei putea demonstra cat de mult iti cunosti personajele preferate!Totul va fi presarat cu o multime de cantecele si jocuri de miscare, astfel incat vom face ca limba engleza sa devina jucausa, interesanta si usor de invatat!Elementul cel mai atragator al cursului este folosirea papusilor de degete sau de mana care ii incanta pe copii si le mentine atentia treaza, ii fascineaza si ii incurajeaza sa isi depaseasca timiditatea! Marioneta devine un asistent al profesorului si un prieten al copiiilor care ii ajuta si le apreciaza efortul. Marionetele aduc in clasa un element de fantezie, creandu-se astfel iluzia unei lumi de basm, in care copiii se vor simti comfortabil si relaxat si vor absorbi limba engleza in mod spontan!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *