English Zone este centru acreditat de catre Cambridge Assessment English pentru pregatirea si sustinerea examenelor Cambridge in Pitesti, Arges.

Cu noi puteti sustine unul din examenele Cambridge:

    •YLE Young Learners English (7-12 ani)

    •KET – Key English Test,

    •PET – Preliminary English Test,

    •FCE – First Certificate in English,

    •CAE – Cambridge in Advanced English).

    •CPE – Certificate of Proficiency in English

 YLE (Young Learners English) sunt teste Cambridge pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, cu trei niveluri de dificultate: StartersMovers si Flyers. Aceste teste recompenseaza eforturile copiilor de a invata limba engleza si reprezinta modul ideal de a-i obisnui cu cerintele unui examen international. YLE Flyers este la nivelul A2 pe Scala Comuna Comuna Europeana de Refererinta pentru Limbi a Consiliului Europei (la aproximativ acelasi nivel cu examenul KET). YLE Starters si YLE Movers sunt la nivelul A1. Fiecare copil care sustine acest examen va primi un certificat indicand capacitatea acestuia de a vorbi, asculta, citi si scrie in limba engleza.

 KET (Key English Test) – Nivelul A2 pe Scala Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei. KET testeaza capacitatea de a exprima nevoi de baza in situatii de zi cu zi si este potrivit pentru persoane de peste 13 ani. Este un examen de nivel elementar si poate fi sustinut dupa circa 200 ore de studiu.

  PET (Preliminary English Test) – Nivelul B1 pe Scara Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei. PET este un examen de nivel pre-intermediar, care testeaza abilitatile lingvistice necesare in situatii caracteristice vietii sociale si profesionale, intr-un mediu de limba engleza. Pentru a ajunge la acest nivel sunt necesare circa 380 ore de studiu.

  FCE (First Certificate in English) – Nivelul B2 pe Scala Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei. FCE este un examen la nivel intermediar, care necesita competente lingvistice complete. Ofera o calificare celor care doresc sa lucreze intr-o tara in care se vorbeste limba engleza sau intr-o organizatie unde se foloseste engleza, sa studieze in engleza si de asemenea sa foloseasca limba engleza pentru turism. FCE este cel mai popular examen pe plan mondial si are cea mai larga recunoastere. Este folosit pentru angajare si pentru studiu si necesita circa 500-600 ore de studiu.

  CAE (Certificate in Advanced English) – Nivelul C1 pe Scala Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei. CAE este  examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleza pentru angajare sau pentru studiu. Este recunoscut de majoritatea universitatilor din Marea Britanie ca test de admitere la studii. Este cel mai popular examen Cambridge din Romania si este acceptat de universitati de stat si particulare ca substitut al testului de admitere sau al unor examene ulterioare.

  CPE (Certificate of Proficiency in English) – Nivelul C2 pe scala Cadrului comun european al Consiliului Europei. CPE este examenul aflat la cel mai avansat nivel, acela al unui vorbitor nativ educat. Este acceptat pentru admiterea in universitati din Marea Britanie, univesitati din alte tari anglofone si de catre organizatii si asociatii profesionale din intreaga lume.

  Examenele Cambridge pot fi echivalate acum cu proba de competenta lingvistica, in cadrul examenului de Bacalaureat, incepand din 2010, in conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. English Zone este centru acreditat de catre Cambridge Assessment English sa ofere cursuri si examene de limba engleza Cambridge. 

  Te poti pregati aici:  https://www.cambridgeenglish.org/

ro_RORO