Cursurile noastre de limbă engleză, franceza si germana pentru copii includ cântece, povești cu suport audio-video, jocuri, mișcare, activități practice, realia, etc., ingrediente puse într-o formulă care să stimuleze abilitățile de învățare ale micuților și care să fie percepute ca o activitate de petrecere a timpului într-un mod super amuzant, jucăuș și totodată util.

   Atât manualele cât și materialele auxiliare sunt special concepute pentru ei, li se adresează în mod direct, asemeni unei invitații ce nu o poți refuza. Echipa noastră se află în slujba formării abilităților de comunicare ale copilului tău.

   Aceste cursuri se adresează preşcolarilor (4-7 ani) şi elevilor claselor I-IV. Folosim manuale interactive, jocuri, resurse originale si captivante in functie de particularitatile de varsta ale cursantilor.

   Cursurile noastre de limbă engleză, franceza si germana pentru adolescenți reprezintă oportunitatea ideală de a te simți bine alături de colegi, de a face parte dintr-un colectiv unit, ghidat de un spirit plin de tinerețe. Și pentru că noi considerăm că interacțiunea este cea mai bună ocazie de a învăța, îți propunem un grup de tineri minunați din care să faci parte și un profesor “pe cinste” bine pregătit din punct de vedere profesional și plin de voie bună, care te va antrena cu siguranță în jocul învățării.

   Manualele și materialele autentice vor funcționa ca și stimuli principali pentru a reuși să obții performanța obținerii unui certificat Cambridge.

   Cursurile noastre de limba engleză, franceza si germana pentru adulţi reprezintă cheia care deschide ușa spre lumea succesului profesional. Profesorii sunt calificati cu nivelul C2 pe scara europeana a limbilor straine (DALF/ CPE)

   Îți vor aduce un plus atât din punct de vedere personal cât și profesional.

   Manualele alese cu cea mai mare grijă îți vor ghida pașii spre obținerea nivelului dorit, de la A1 la C2 conform grilei nivelurilor europene ale limbilor străine.

   http://europass.cedefop.europa.eu/ro/resources/european-language-levels-cefr

   Toate cursurile urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională- Cambridge, DELF/DALF, Goethe

   Oferim exelență și respect pentru oameni, suntem receptivi la nevoile și așteptările voastre și facem tot ceea ce se poate pentru ca TU să reușești.

ro_RORO
en_USEN ro_RORO